Laat plastic afval en oud speelgoed herleven! Maak een kunstobject van plastic ‘afval’ en laat jullie kunstwerk onderdeel zijn van de expositie die 3 weken lang (15 oktober – 7 november) in winkelcentrum Bos en Lommerplein (BoLo) zal staan. De winnende school maakt kans op een geldbedrag van € 500,-!

Dit jaar organiseert winkelcentrum Bos en Lommerplein -BoLo- een actie i.s.m. scholen uit de omgeving van het winkelcentrum. Plastic NOT so fantastic! Wij willen de leerlingen uitdagen en uitnodigen om een kunstobject te maken dat tentoongesteld wordt in winkelcentrum BoLo. Iedere school die zich aanmeld krijgt een houten frame in de vorm van een dier. Het idee is dat de leerlingen het dier gaan bewerken/versieren met gerecycled plastic zoals oud speelgoed, wattenstaafjes, tasjes, rietjes, wegwerpservies, petflesjes, dopjes of badslippers die te klein zijn geworden…


Expositie

De deelnemende scholen maken hun eigen kunstwerk en exposeren daarmee 3 weken in het winkelcentrum. Bezoekers van het winkelcentrum, ouders, familie, buren en vrienden mogen allemaal hun stem uitbrengen op het ‘mooiste, meest creatieve of grappigste’ kunstwerk. Stemmen kan online via de Facebookpagina van BoLo en offline d.m.v. een stemkaartje in te vullen in het winkelcentrum. Doel van de actie is de leerlingen bewust te maken van onze planeet en de bedreiging die plastic afval vormt. Naast de 1e prijs van € 500,- worden er nog 2 prijzen weggegeven, € 250,- voor de 2e plaats en € 100,- voor de 3e plaats.

Stemmen

Breng je stem uit via: https://bit.ly/2ITbrXB. Help zo jouw favoriete school en kunstwerk naar de winst. Daarnaast maak jij ook kans om mooie prijzen te winnen. Wat moet je doen? Gewoon stemmen!