Zondag 14 april wordt het Bos en Lommerplein omgetoverd tot een foodtruckfestijn! Deze dag staat het plein in het teken van lekker eten, drinken, muziek en kindervermaak. Behalve lekker eten kunnen bezoekers prangende vragen stellen over gezond eten aan de bekende influencers Healthy Sisters.

Healthy Sisters
Foodbloggers Rachida (36) en Najima Kharbouch (31) komen ook naar het Bos en Lommerplein. Zij staan bekend als de ‘eerste Marokkaanse health bloggers’ en hebben op Instagram een enorme fanbase van bijna 45.000 volgers.
De zussen zijn bekende influencers als het gaat om het combineren van een gezonde leefstijl met respect voor het moslimgeloof. Dus delen ze hun tips en trucs voor gezond eten tijdens de Ramadan en promoten ze sportoutfits waarmee je als moslima op je best gezien kunt worden. Tijdens West On Wheels kun je de Healthy Sisters allerlei leefstijlvragen stellen over gezond eten en leven, in vier sessies van een halfuur en je kunt natuurlijk samen op de foto met de zussen.

Sapjes en verse friet
Je kunt bijvoorbeeld je tanden zetten in sappige burgers en verse frieten van Hieper de Pieper, Mexicaanse heerlijkheden bij de BikBike of crepes en poffertjes bij Crepes BUBU. Heb je dorst? Bij T1vintagefoodtruck zijn verse sapjes en fris verkrijgbaar. Tegen inlevering van de flyer die voorafgaand van het event worden verspreid kun je een lekker vers kopje koffie of thee komen halen bij de Caféini, bereid door een vakkundige barista.

Gratis activiteiten voor de kids
Voor kinderen zijn er gratis activiteiten. Studio Joli komt met de speciale Schmink Bus waar kinderen zich kunnen laten omtoveren tot hun favoriete karakter. Ook kunnen ze wafels versieren met de lekkerste toppings bij T1vintagefoodtruck.
Bezoekers kunnen tijdens West on Wheels ook gratis op de foto in een Photobooth, die te vinden is in een retro VW busje. En vanuit een caravan, dé TrekStage, zorgt een DJ voor de muzikale omlijsting.

West on Wheels, zondag 14 april van 11 uur tot 17 uur op het Bos en Lommerplein.