Laat plastic afval en oud speelgoed herleven! Maak een kunstobject van plastic ‘afval’ en laat jullie kunstwerk onderdeel zijn van de expositie die 3 weken lang in winkelcentrum Bos en Lommerplein (BoLo) zal staan. De winnende school maakt kans op een geldbedrag van € 500,-!

Dit jaar organiseert winkelcentrum Bos en Lommerplein -BoLo- een actie i.s.m. scholen uit de omgeving van het winkelcentrum. Plastic NOT so fantastic! Wij willen de leerlingen uitdagen en uitnodigen om een kunstobject te maken dat tentoongesteld wordt in winkelcentrum BoLo. Iedere school die zich aanmeld krijgt een houten frame in de vorm van een dier. Het idee is dat de leerlingen het dier gaan bewerken/versieren met gerecycled plastic zoals oud speelgoed, wattenstaafjes, tasjes, rietjes, wegwerpservies, petflesjes, dopjes of badslippers die te klein zijn geworden…


Expositie

De deelnemende scholen maken hun eigen kunstwerk en exposeren daarmee 3 weken in het winkelcentrum. Bezoekers van het winkelcentrum, ouders, familie, buren en vrienden mogen allemaal hun stem uitbrengen op het ‘mooiste, meest creatieve of grappigste’ kunstwerk. Stemmen kan online via de Facebookpagina van BoLo en offline d.m.v. een stemkaartje in te vullen in het winkelcentrum. Doel van de actie is de leerlingen bewust te maken van onze planeet en de bedreiging die plastic afval vormt. Naast de 1e prijs van € 500,- worden er nog 2 prijzen weggegeven, € 250,- voor de 2e plaats en € 100,- voor de 3e plaats.

Scholenactie – Plastic NOT so fantastic! Expositie BoLo

Jullie doen toch zeker ook mee?! Wanneer jullie willen deelnemen aan deze superleuke scholenactie, dan kunt u dat kenbaar maken door een mail te sturen naar kim@wfcommunicatie.nl U kunt uw school inschrijven tot maandag 9 september.

Van maandag 16 september tot maandag 7 oktober krijgen de kinderen de tijd om hun kunstwerk te maken. De expositie staat van maandag 14 oktober t/m donderdag 7 november in een lege unit op het Bos en Lommerplein. De stemactie loopt tot maandag 4 november, daarna gaan we de stemmen gaan tellen… Op donderdagochtend 7 november worden in BoLo de winnaars bekend gemaakt. De 3 scholen die daarvoor in aanmerking komen zullen hiervoor een uitnodiging krijgen.

Wij hopen van harte dat uw school gaat deelnemen aan deze superleuke scholenactie! Schrijf vandaag nog in en zorg dat u bij één van de 10 scholen hoort die gaat exposeren in BoLo!

Zijn er nog aanvullende vragen en/of opmerkingen, dan kunt u altijd persoonlijk contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groet, Namens winkeliersvereniging Bos en Lommerplein – BoLo

Kim Schillings WF Marketingcommunicatie & Promotiemanagement 073-6123116 / kim@wfcommunicatie.nl